House of Urban Sports (HUS)

Één locatie voor de hedendaagse urban sporter: dat is House of Urban Sports (HUS). Een veelzijdig skatepark, een toegankelijke multifunctionele ruimte en een spectaculair uitzicht op het park vanaf de verhoogde tribune met bar. Van starter tot pro, van zelf sporten tot van de sport genieten, iedereen voelt zich thuis in ons House of Urban Sports.

Vrij rijden, evenementen, sportlessen, kinderfeestjes en urban sports onderwijs: het is bij HUS allemaal mogelijk.

Oprichter Roy Griffioen heeft jarenlange ervaring in de buitensport. Naast het HUS is Griffioen Outdoor gelegen, opgericht in 2010, waar menig BMX-er de uitdagende dirts heeft gereden. Nu is er 50 meter verderop een nieuwe hub waar naast BMX ook een thuis is voor, inline skaters, rollers katers, skateboarders, stuntsteppers en andere toekomstige urban sports. Ook urban dansers kunnen hun hart ophalen in onze multifunctionele ruimte!

Bereikbaarheid
De dichtstbijzijnde bushalte bij House of Urban Sports is de Willinklaan. Vanaf Amsterdam Sloterdijk gaat er een bus rechtstreeks naar deze halte. Vanaf station Amsterdam Sloterdijk is het 16 minuten fietsen richting House of Urban Sports. Vanwege beperkte parkeergelegenheden wordt er geadviseerd om met het openbaar vervoer of met de fiets naar de locatie te reizen. De dichtstbijzijnde parkeerplaats bevindt zich op de Willinklaan, recht tegenover het House of Urban Sports. Op 6 minuten lopen is er nog een andere parkeerplaats op de Troelstralaan.

The future of urban sports!

Meer Locaties

Skatepark NOORD

Skatepark NOORD

Centrale Markthal

Centrale Markthal