Bezoekers Centrale Markthal

Over een paar dagen start de Urban Sports Week Amsterdam. Een van de locaties van dit jaarlijks terugkerende urban sports event is de Markthal in Amsterdam-West.

In deze brief vind je praktische informatie over het evenement:

Adres:
Jan van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam

Bij de slagbomen van het Foodcenter wordt iedereen opgehaald met een treintje. De wachtplek is te herkennen aan de USWA uitingen. Het treintje rijdt ’s ochtends tussen 9:00 en 10:30 en ’s middags tussen 14:00 en 15:30 continu heen en weer. Buiten deze tijden rijdt het treintje elke 15 minuten. Sta je al langer dan 15 minuten te wachten? Bel dan even naar het telefoonnummer op het billboard bij de wachtplek.

Het treintje brengt je naar de ingang van de Markthal, waar je coronatoegangsbewijs wordt gecheckt en waar de registratie van deelnemers plaatsvindt. De Markthal is open:

  • Zaterdag van 9:00 tot 23:00 uur
  • Zondag van 9:00 tot 20:00 uur

De organisatie van de USWA raadt aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Dan is parkeren mogelijk bij parkeergarage Tetterode aan de Willem de Zwijgerlaan.

Omkleden

Er is een ruimte voor deelnemers om je om te kleden en je tas achter te laten, maar dit is geen echte kleedkamer en er zijn geen douches. Wij raden dan ook aan om in sportkleding aan te komen en geen waardevolle spullen mee te nemen. Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Toegang

Neem je mensen mee die zich nog moeten aanmelden? Doe dit dan snel via de website van USWA of de website van jouw sport. Toegang tot de Markthal wordt alleen verleend op basis van registratie en een geldend Coronatestbewijs of vaccinatiebewijs. Dat houdt in dat je:

  • Volledig gevaccineerd moet zijn (minimaal twee weken na de laatste prik, of 28 dagen bij Janssen), of
  • Een coronatest moet hebben gedaan, van maximaal 24 uur oud bij een Testen voor Toegang locatie, of
  • In het bezit moet zijn van een Coronaherstelbewijs.

Catering

Het is toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen naar de Markthal. Alcohol is niet toegestaan. Op locatie is ook catering aanwezig. Hier kan alleen met pin worden betaald.

Meer Nieuws

USWA hoogtepunt van urban community

USWA hoogtepunt van urban community

Urban Sports Week Amsterdam van 25 augustus tot 3 september 2023

Urban Sports Week Amsterdam van 25 augustus tot 3 september 2023

Hoogtepunten van de afgelopen dagen

Hoogtepunten van de afgelopen dagen