JUMPROPE REVOLUTION

Nelson Mandelapark

JUMPROPE REVOLUTION 2024 BY JUMPLEVEL – HET NATIONALE SPRINGTOUW EVENT VAN HET JAAR

 

Op zaterdag 24 augustus vindt het spectaculaire jumprope evenement van het jaar plaats: ”JUMPROPE REVOLUTION” tijdens de Urban Sports Week in Amsterdam. Bereid je voor op een dag vol Freestyle Jumprope Shows, Double Dutch en leuke challenges voor jong en oud. Laat je energie zien tijdens gratis jumprope workshops door de topcoaches van JumpLevel, Elevate Rope & Next Level. Dit is jouw kans om je skills naar een hoger niveau te tillen!

Datum: Zaterdag 24 augustus 2024

Tijd: Van 12.30 – 16.00 uur. Zorg dat je op tijd bent!

Locatie: Nelson Mandelapark – Reigersbospad, Amsterdam

Voor wie: Het event is bedoeld voor iedereen vanaf 8 jaar die van jumprope houdt of het wil leren. Of je nu een beginner bent of al gevorderde skills hebt, iedereen is welkom om mee te doen. We hebben speciale begeleiding en extra aandacht van ervaren coaches voor kinderen met een beperking, zodat ook zij volledig kunnen deelnemen en genieten.

Meld je snel aan via: JumpLevel.nl/urbansportsweek – wees er snel bij, want er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname is gratis. Doe mee aan onze spannende jumprope challenges en maak kans op geweldige prijzen. We geven ook jumprope pakketten en geldprijzen weg, dus mis deze kans niet.

Bij JR kun je zelf actief meedoen of gewoon komen kijken. Als je zelf mee wilt doen, kun je deelnemen aan de verschillende workshops en challenges die de hele dag door plaatsvinden. Wil je liever komen kijken, dan ben je ook van harte welkom om te genieten van de spectaculaire shows en de sfeer. Het is een perfecte gelegenheid om nieuwe technieken te leren, inspiratie op te doen en een leuke dag te hebben, ongeacht of je zelf springt of toeschouwer bent.

Like en deel dit evenement en zorg dat je het meest energieke jumprope event van het jaar niet mist!

Meer Informatie

Rooster

Meer Sporten

Rollerskaten op het Leidseplein

Rollerskaten op het Leidseplein

@venture Games

@venture Games

Roller Rink Night

Roller Rink Night