JUMPROPE REVOLUTION 2023

Hoekerodeplein

JUMPROPE REVOLUTION 2023
Hét jumprope event van het jaar

JumpLevel introduceert Jumprope Revolution 2023 samen met partners Tessa van der Mark, Elevate Rope & Hafrasports. Op zondag 3 september zal dit grensverleggende spektakel plaatsvinden op het Hoekenrodeplein in Amsterdam tijdens de Urban Sports Week.

Tijd: 13.00 – 16.00 uur

Er is een spectaculair programma samengesteld vol entertainment, challenges en onvergetelijke momenten. Dit is jouw kans om de kracht en veelzijdigheid van touwtjespringen te ontdekken en jezelf te laten inspireren door de beste jumpers uit de Benelux!

 

Jumprope Shows

Verwacht spectaculaire jumprope shows van Guinness World Record Houder Geraldo Alken & nationaal kampioen Tessa van der Mark met Double Dutch team Next Level.

Jumprope Wedstrijden – Win toffe prijzen

Doe mee met onze wedstrijden als je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Er zijn vijf onderdelen die kracht, snelheid, coördinatie en elegantie van jumprope op de proef stelt. Schrijf je nu in als beginner of ervaren jumper en maak kans op toffe prijzen.

Jumprope Workshops

Verwacht energieke en inspirerende workshops van JumpLevel, Elevate Rope en Next Level en leer nieuwe single rope en double dutch tricks. Ontdek je eigen stijl en laat je creativiteit de vrije loop!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van hét jumprope event van dit jaar. Meld je snel aan voor de wedstrijden en/of workshops en bekijk het programma.

Beperkt aantal plekken, vol is vol. Natuurlijk ben je ook welkom als toeschouwer. Wees op tijd!

Inschrijven en programma & info:

Rooster

  • zo 3 sep

Meer Sporten

Flag Football Pick-Up Event

Flag Football Pick-Up Event

USWA event – Oost

USWA event – Oost

Girls only 3×3 basketball / Nike Made to Play

Girls only 3×3 basketball / Nike Made to Play