NBL Challenger & breakdance workshops

Tolhuistuin

Op zondag 27 augustus is de Nederlandse Breaking League terug in Amsterdam! In samenwerking met Solid Ground Movement kan jij meedoen met workshops maar ook deelnemen aan battles of komen supporten! In een aantal categorie├źn van beginners tot gevorderd strijden de dansers die dag om de titel.

Datum: Zondag 27 augustus
Locatie: Tolhuistuin, Amsterdam Noord
Tijden: 11.00-19.00 uur
Activiteiten: Breaking battles voor kids en volwassenen (beginners en gevorderd)

Op vrijdag 25 augustus, zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus worden door de docenten van Solid Ground Movement workshops aangeboden, in de Solid Ground Movement danszaal.

Wat is een NBL Challenger?

In 2023 worden er in nederland 4 challenger events georganiseerd. het is speciaal bedoeld voor de semi- en professionele breaker in de zogenaamde A categorie. De A staat bij NBL voor advanced en het zijn dansers met meer dan 2 jaar battle ervaring. Dansers die meedoen met een Challenger event verdienen niet alleen punten met voor de NBL ranking maar tevens ook voor de NADB ranking. Deze ranking van de Nederlandse Algemene Danssport Bond telt mee voor kwalificatie voor Teamnl en daarmee de Olympische Spelen. In 2020 is namelijk besloten dat Breaking op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, Frankrijk wordt toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de Challenger events een veel prestigieuzer karakter hebben gekregen en het ook deelname heeft van de Nederlandse top.

Voor meer informatie over de Breaking League, klik je hier; https://breakingleague.nl/

Rooster

Meer Sporten

Flag Football Pick-Up Event

Flag Football Pick-Up Event

USWA event – Oost

USWA event – Oost

Girls only 3×3 basketball / Nike Made to Play

Girls only 3×3 basketball / Nike Made to Play