NK Inline & workshops

Olympiaplein en House of Urban Sports (HUS)

Het NK Inline skaten keert terug naar het House of Urban Sports skatepark op zaterdag 26 augustus 2023. Dit evenement belooft een spannende dag vol actie en competitie te worden, waar de beste Nederlandse riders strijden om de titel in de categorie├źn Junioren, Women en Men.

Het House of Urban Sports biedt het perfecte skatepark voor deze wedstrijd. Met zijn uitdagende jumpbox, spine, grindboxen zal het park de deelnemers uitdagen om hun skills tot het uiterste te brengen.

Voorafgaand aan het NK worden er ook workshops georganiseerd om skaters de kans te geven hun vaardigheden te verbeteren. Op 25 augustus en 30 augustus, in het House of Urban Sports, zal Jaro Frijn workshops geven voor gevorderden van 19:00 tot 20:30 uur.

Voor beginners is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops op 24 augustus en 31 augustus op het Olympiaplein, verzorgd door Fieke Boekhorst. Deze workshops vinden plaats van 18:30 tot 19:30 uur en zijn perfect voor diegenen die willen kennismaken met inline skaten en de basisvaardigheden willen leren.

Het NK Inline skaten in het House of Urban Sports belooft een geweldig evenement te worden, waar zowel deelnemers als toeschouwers kunnen genieten van de spectaculaire actie goede vibe. Mis het niet en kom de Nederlandse topriders aanmoedigen terwijl ze alles geven om de felbegeerde titel te veroveren.

Gratis entree voor toeschouwers en inschrijven voor deelnemers kan op het evenement zelf.

 

Aanmelden

Rooster

Meer Sporten

Flag Football Pick-Up Event

Flag Football Pick-Up Event

USWA event – Oost

USWA event – Oost

Girls only 3×3 basketball / Nike Made to Play

Girls only 3×3 basketball / Nike Made to Play