@venture Games

Johan Cruijff Boulevard

@venture Games

 

Op 28,29 en 30 augustus vind de 2e editie van @venture Games plaats. @venture games belooft een unieke ervaring met activiteiten zoals Real Life Fortnite, FC 24 Skill Games, GameGymWall, NBA2K Skill Games, GameTime, KPN GameTour, Hockey Skill Games. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Esports in het Esports Stadium (Black Box) en de E-zone (Talent Stage), waar de real life en virtuele wereld samenkomen.

Op het voorplein van AFAS Live vinden 2 programmeringen plaats die in het teken staan van gamen en bewegen.

Baseball 5

 

In samenwerking met KNBSB vind op het voorplein een toernooi van Baseball 5 plaats. De korte, compacte variant van het traditionele honkbal en softbal wordt gespeeld met 2 teams van 5 spelers en in 5 innings. De knuppels en handschoenen laten we achterwege. In het kleine veld, al simpel uit te zetten met een krijtje, breng je de bal het veld in met je hand, verwerk je de bal met je handen en vang je met je handen. Tijdens het toernooi kunnen bezoekers of voorbijgangers mee spelen of een korte clinic volgen.

VR Experience

 

Stap in de wereld van virtual reality, waarin de digitale omgeving grenzeloos is. Met onze VR brillen kunnen deelnemers uit meer dan 20 spellen kiezen op het gebeid van sport en simulatie. Spellen kunnen staand of zittend gespeeld worden en eisen stiekem meer fysieke inspanning dan je denkt. Speel blokken weg op de ritme van een nummer tijdens Beat Saber, ontdek hoe grenzeloos VR kan zijn tijdens First steps, duik in een achtbaan of speel tennis tegen elkaar. Alles is mogelijk tijdens VR Experience.

In samenwerking met Leeflang Virtual Sports wordt het programma aangevuld met een unieke Honkbal. Deze VR-trainingen bieden realistische scenario’s, waardoor hand-oog coördinatie, timing en balherkenning verbeterd worden.

 

Meer informatie

Rooster

Meer Sporten

Rollerskaten op het Leidseplein

Rollerskaten op het Leidseplein

Roller Rink Night

Roller Rink Night