Skatepark NOORD

Skatepark NOORD Amsterdam is de ultieme plek voor skaters om te skateboarden. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over slecht weer en regen, je kunt hier altijd terecht om te skaten. Noord Skatepark Amsterdam heeft bovendien een gezellige bar en in de toekomst kan je er ook uitgebreid eten. Skatepark NOORD is een initiatief van Stichting Indoor Skatepark Amsterdam (ISA). Stichting ISA onderschrijft de Governance Code Cultuur. De stichting heeft een directie- en Raad van Toezichtmodel.

De stichting werkt nauw samen met Noord BV en Skateboard School Amsterdam die verantwoordelijk zijn voor de exploitatie en het lesprogramma van Skatepark NOORD.

De contactpersonen
Skatepark NOORD Igor Sjerps / igor@gonoord.com
Skateboard School Amsterdam Menno Becht / info@skateboardschoolamsterdam.com

Bereikbaarheid
De dichtstbijzijnde bushalte bij skatepark NOORD is de Johan v.Hasseltweg. Vanaf hier is het nog ongeveer 8 minuten lopen richting skatepark NOORD. Vanaf Amsterdam Centraal is het 12 minuten fietsen, hierbij maak je gebruik van de gratis veerboot richting IJplein. Er zijn diverse parkeermogelijkheden bij skatepark NOORD, maar deze zijn beperkt. Kies je er toch voor om met de auto te reizen, dan is er een ParkBee parkeerplaats bij de ADAM toren op het Overhoeksplein. Vanaf hier is het 30 minuten lopen naar skatepark NOORD. Vanaf hier kun je ook de bus richting Station Noord nemen, vanaf Buiksloterwegveer naar Hamerstraat. Vervolgens is het nog ca. 8 minuten lopen naar skatepark NOORD.

Meer Locaties

House of Urban Sports (HUS)

House of Urban Sports (HUS)

Centrale Markthal

Centrale Markthal