Leef je uit in de Urban Sports Area!

Woensdag 19 juni t/m zondag 23 juni 2019 vindt voor de 3de keer de Urban Sports Week op het Museumplein in Amsterdam plaats, gelijktijdig met het FIBA 3×3 WK.   
Nijha host in deze week samen met haar partners de Urban Sports Area. Deze area staat voor ontmoeting en kennismaken met de Urban (breedte)Sport. Op het terrein kun je elkaar ontmoeten en uitleven op de SportContrainer, Kratos Calisthenics/Freerun/Ninja Warrior opstelling, Pumptrack baan en Slack line. In onze Urban Sports HeadQuarter is gelegenheid voor het delen van kennis en kennissen. 

Wat is er te doen?
Het programma tijdens de USWA is divers. Op donderdag en vrijdag maken scholieren uit Amsterdam kennis met de verschillende takken van Urban Sports; FreeRun, BMX, Inline skaten, Skateboarden en 3×3 Basketbal. Daarnaast vinden er gedurende de week diverse wedstrijden plaats op de hoofdpodia waaraan de internationale top deelneemt. Op de Nijha Urban Sports HQ staan instructeurs paraat om iedereen kennis te laten maken met Calisthenics, Pumptrack, Slack line en de SportContrainer.

Op zaterdag 21 juni gaan toppers uit de Calisthenics scene een heus Guinness World Record proberen te vestigen op het onderdeel 360 swing tornado. Spektakel gegarandeerd. Wil je hier meer over weten volg #nijha360challenge op social media.

Op zondag 22 juni organiseert Nijha ism de Calisthenics Bond, Royal Barzz en Amsterdamse initiatiefnemers een Bar Jam op onze nieuwe Kratos lijn. Een Bar jam is een vrije training waaraan iedereen deel kan nemen.

Kortom voldoende spektakel om misschien wel het gehele weekend in Amsterdam te verblijven om je volledig onder te dompelen in de wereld van Urban Sports.

Meer Nieuws

Urban Sports Week Amsterdam terug op 23 en 24 oktober 2021

Urban Sports Week Amsterdam terug op 23 en 24 oktober 2021