Finale 1×1 Show me the Money

Transformatorhuis

1X1 NEXT FIGHTS

WHERE REAL BALLERS STAND UP!

 

1X1 NEXT FIGHTS wordt georganiseerd door 3X3UNITES. 1X1 NEXT FIGHTS is een concept geïnspireerd door het Amerikaanse spel genaamd FIGHTBALL. Het is een fysiek spel waar veel wordt toegelaten maar waar respect voor elkaar heel belangrijk is. Onsportieve fouten worden gelijk afgefloten. Het is een 1×1 full court spel waar layups en midrange schoten voor 1 punten tellen, schoten achter de middenlijn voor 2 en dunks voor 3 punten. Het spel geeft geen ruimte voor rust momenten, doordat je te maken hebt met een shotclock van 10 seconden zodra de bal wordt aangeraakt. Het is een vrij nieuw concept in Nederland. Spelers vanuit het 3×3 en 5×5 basketbal zijn deze intensiteit en het fysiek spel niet gewend waardoor het een echte uitdaging voor elke speler is.

Er zijn tot op heden 4 seizoenen georganiseerd waarbij de laatste editie in samenwerking was met Oqium genaamd “Show me the money vol 1.”.

Datum:
De kwalificatie rondes: 7 en 14 augustus 2024
De finale: 27 augustus 2024

Tijd:
De finale: van 20:00 – 23:00

Locatie:
De Kwalificatie rondes: Kazerne Reigersbos, Remmerdenplein 100.
De finale: Transformatorhuis, Klönneplein 2, 1014 DD Amsterdam.

Voor wie:

  • Jongeren tussen de 15 en 32
  • Basketballiefhebbers
  • Mannen & vrouwen
  • Liefhebbers van hiphop muziek

Beoogd aantal toeschouwers: Maximaal 200

Kosten deelname: Deelname of bezoek is volkomen gratis. Op 27 Augustus houden wij de finale en in de weken hiervoor zullen er twee kwalificatie rondes plaats vinden voor zowel mannen als vrouwen. Hieruit zullen er 8 Mannen en 8 Vrouwen zich kwalificeren voor de finales en kans maken op het prijsgeld van 2500 euro. Deelnemen, kan nu via deze link: inschrijven

     

Meer informatie

Rooster

Meer Sporten

Rollerskaten op het Leidseplein

Rollerskaten op het Leidseplein

@venture Games

@venture Games

Roller Rink Night

Roller Rink Night